Udveksling og Retur

Vi får det. At købe sko online kan virke risikabelt. Derfor tilbyder vi en "No-Hassle" -politik for at sikre, at du får den perfekte pasform i din activityhoo.com. Hvis du gerne vil udveksle dit produkt til en anden stil eller størrelse, eller returnere dine varer, er vores proces let og ligetil. Ret enhver vare til vores afkast afdeling via mail. Sørg for at medtage din købskvittering med din udveksling eller returforsendelse tilbage til vores afkastafdeling.

Hvis du mener, at du har et defekt produkt, bedes du kontakte activityhoo.com kundeservice via e-mail for at diskutere fejlen og muligvis planlægge produktet, der skal returneres til adidas.


Prøv dem på. Bær dem til arbejde. Sæt dem på prøve. Hvis tingene ikke trækker ud, har vi fået dig dækket.

Hvis du ikke er 100% tilfreds med en eller anden grund inden for 60 dage efter dit oprindelige køb, skal du udskifte dine sko gratis ved hjælp af UPS Return Shipping Label, der følger med dine sko eller returnere dem, ingen spørgsmål stillet.


Følg nedenstående trin for at returnere dit køb:

1. Send os en e-mail på for at præcisere, om du ønsker at bytte eller returnere varer. Send venligst ikke din udveksling / tilbagevenden uden vores tilladelse, da den ikke bliver behandlet.

2. Bekræft en bekvem adresse, tid og telefonnummer, så vi kan generere en afhentningsetiket.

3. Udskriv venligst din pick-up-etiket. DHL vil komme i kontakt med dig for at gøre ordninger til din bekvemmelighed.

4. Fjern alle tidligere etiketter og vedhæft den nye udskrevne pick-up-etiket til din pakke.

5. Når vi modtager og undersøger varerne, krediteres din refusion til den oprindelige betalingsmetode.

6. Udveksling er gratis, og returomkostningerne trækkes fra din refusion.

Når du prøver på sko, skal du være opmærksom på at ikke ridse solerne eller markere skoeskassen. Retur skal også indeholde støvpose og kasse, da disse betragtes som en del af produktet. Anbring skoeskuffen inde i en anden kasse for at forhindre skade under forsendelsen.

Restitutioner

Når din retur er modtaget og inspiceret, sender vi dig en email for at give dig besked om, at vi har modtaget din returnerede vare. Omkostningerne ved returnering trækkes fra din refusion.