Levering

Vi har et godt kendskab til rederier og vælger den bekvemme forsendelsesvej, der gør levering hurtigere. I betragtning af den lange forsendelse, tilbyder vi 6 fragt måder: DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS og Air Mail.

Som en generel regel svarer behandlingstid plus fragt tid til den samlede leveringstid. Behandlingstiden spænder typisk fra 1-5 hverdage. Behandlingstid inkluderer modtagelse af din ordre og pakning af varen til forsendelse. Når behandlingen er færdig og forsendelsen begynder, er forsendelsestiden forsendelsestiden fra vores lager (r) til din fragtadresse.

Leveringstid til internationale destinationer er typisk 3-14 dage efter ordrebekræftelse. Vær opmærksom på, at forsinkelser, som er uden for vores kontrol, kan forekomme i told. Et sporingsnummer vil blive sendt til dig ved forsendelse, så du kan overvåge fremskridtene i din forsendelse.

Hvis du angiver en gyldig e-mail-adresse, når du bestiller, modtager du to slags e-mails:

Næsten umiddelbart efter at du har bestilt en ordre, vil du modtage en mail med emnet "Ordrebekræftelse". Denne email bekræfter din bestilling blev modtaget og behandles.

Når din ordre afsendes, vil du modtage en e-mail med emnet "Bekræft ordrebekræftelse", der indeholder dit sporingsnummer. Med dette nummer har du 24-timers adgang til at overvåge fremskridtet i din pakke, da det er i transit til dig.

Leveringer er underlagt lagertilgængelighed. Hvis vi har et problem med din ordre, såsom manglende tilgængelighed af et emne, ringer vi dig. Hvis du ikke er tilgængelig, sender vi dig en email, der fortæller dig, hvilken handling vi tager. Nogle af vores leveringsmetoder giver det fulde spor af din forsendelse fra afsendelse til leveret og underskrevet af dig. Vi bruger en række luftfartsselskaber for at sikre levering til dig. Vores gebyrer dækker alle porto, pakning og forsikring op til værdien af ​​de varer, du køber.

 

Hvis din ordre vises sent, bør du overveje følgende:

Levering sker kun på arbejdsdage, mandag til fredag.

Der er visse helligdage, som transportører ikke afhenter eller leverer.

Det kan tage 24 timer, før sporingsoplysninger vises på UPS-webstedet.


Ordrer placeret mandag til fredag ​​sendes næste arbejdsdag. Ordrer, der er placeret på lørdag til søndag, sendes den følgende mandag. Afhængigt af din valgte sted og afsendelsesmetode kan forsendelsestiden være overalt fra 2-10 arbejdsdage.


Hvad hvis du er ude, når din ordre ankommer?

Hvis du er ude når pakken ankommer, vil din postperson eller kurator forlade et kort, der fortæller dig, hvor du skal afhente din diskret pakkede ordre

Hvis din pakke er taget til nærmeste leveringskontor, skal du indsamle din pakke.

Hvis din pakke er taget til nærmeste kurertjeneste, kan du samle den eller sørge for, at den bliver omleveret.

 

Hvad hvis din ordre ikke kommer, når du forventer?

Hvis din levering er mere end 4 arbejdsdage forfalden, bedes du kontakte os.

 

Hvor activityhoo.com leverer til?

activityhoo.com leverer til mange lande, som f.eks

Australien, Belgien, Brasilien, Bulgarien, Canada, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Japan, Malaysia, Nederlandene, New Zealand, Norge, Polen, Sydafrika, Spanien, Sverige, Schweiz, Tyrkiet, Det Forenede Kongerige, United Stater nogen mange andre!