Om os

Vi scour kloden for de hotteste tendenser, der bringe de mest stilfulde sæsoner tilbage. For at supplere vores fashion-forward-tilbud har vi også et stort udvalg af praktiske fodtøj til den bedste værdi. Vi tilstræber at holde vores priser overkommelige, så du får det nyeste udseende uden designerprisen.

Ikke alene det, men activityhoo.com stræber efter at gøre din shopping endnu mere personlig, uanset hvor i verden du bor! Vores fantastiske Omni-kanal operation giver dig mulighed for, at vores værdsatte kunde har mulighed for at handle, men når som helst du vælger. Udover at følge de vigtigste internationale trends investerer adidas løbende i innovation. Resultatet er en række samlinger, der besejrer kvinder i forskellige stilarter og kulturer med en unik kombination af mode, komfort og teknologi.

Vi sætter pris på gode værdier, vi mener, at vi skal gøre det bedste, vi muligvis kan for vores kunder, og være ærlige, pålidelige og troværdige. Vi er stolte af at levere til alle vores kunder, bestille online, god værdi for pengene, god kvalitet fodtøj, i hyggelige omgivelser og med enestående service.

 

Selskabsværdier

Stol på: Gør det rigtige med ærlighed og integritet.

Respekt: ​​Kommuniker med venlighed, omsorg og værdighed.

Samarbejde: Det er bedre sammen.

Service: Forpligtet til at bygge relationer.

Vækst: Omhyggelig forandring og investering i livslang læring.

Legacy: Byg på fortid og se fremtiden.


Driftstimer

Du kan handle på vores hjemmeside 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen.

Vores åbningstider for kundeservice er kl. 9.00 til 18.00, amerikansk tid, mandag til fredag, eksklusive engelsk helligdage.

Vi tilstræber at svare på dine e-mails og eventuelle telefonbeskeder inden for en arbejdsdag.

 

Hvis du har spørgsmål, kommentarer, eller bare lyst til at chatte, tøv ikke med kontakt os. Vi er ikke kun venlige, men helt diskrete, og vil gøre vores bedste for at sikre, at du har den bedste shoppingoplevelse muligt.